Al sinds ik, Niels Wassenberg, een kleine jongen was vond ik het geweldig om samen met mijn ouders en zus te gaan varen met ons kleine sloepje genaamd Snuffel. In de jaren erna begon het zeilen met een optimist en vervolgens een groter zeilbootje. Nu, 20 jaar later, ben ik nog steeds gek op varen en alles wat bij de watersport hoort.

Yellow Boats

Een boot bezitten is niet voor iedereen weggelegd. De aanschaf van een boot, het onderhoud en de ligplaats is prijzig. Toch wil je op avontuur. Het varen proeven. Een boot huren is dan de beste optie.

Bij Yellow Boats huur je niet die superluxe boot, maar juist die leuke en praktische boot waar bijna iedereen mee kan varen. Wij creƫren een unieke beleving op het water waarbij je het gevoel hebt dat je op avontuur bent met je eigen boot. Daarom hebben wij er ook voor gekozen om geen reclame op onze boten te plaatsen. Ze zijn alleen voorzien van een klein vlaggetje.

Bij andere verhuurbedrijven kun je de boot vaak geen hele dag huren. Yellow Boats gelooft dat dit anders kan. Een boot hele dagen of zelfs meerdere dagen huren tegen een aantrekkelijke prijs. Of wat dacht je van slapen op het water? Overnachten op ons kampeervlot is een unieke beleving. Dan begint het avontuur pas echt!

Zelf ben ik een visser in hart en nieren. En er gaat niks boven je hengel uitgooien vanaf een boot. Yellow Boats biedt complete hengelsets en alle benodigdheden voor het vissen aan. We bieden zelfs de visvergunningen aan. Huur een van onze hengelsport arrangementen en maak je visuitje compleet.